Om oss

Fabrikk


Den lille katamaranen MiniCat er et fantastisk stykke design og konstruksjon som kun er produsert i Tsjekkia, EU.

Fabrikken vår er liten, men perfekt utstyrt med sen teknologi, og alle katamaranene våre blir riktig kontrollert og kontrollert før de sendes.


Alle komponenter og tilbehør som brukes til å produsere denne lille seilkatamaranen MiniCat er enten laget direkte i Tsjekkia eller hentet fra verdensklasse seilprodusenter som RONSTAN, SEASURE, CLAMCLEAT, SUCHOMEL etc.

Laura Dekker


Laura Dekker, den verdensberømte nederlandske / newzealandske sjømannen som klokka 16 ble den yngste personen til å omgå verdenen og fikk overskrifter over hele verden, har lenge vært en stor fan av MiniCat, den lille lette oppblåsbare seilbåten og har siden 2010 også vært en stolt ambassadør for vår fantastiske katamaran.
Laura kom først over MiniCat mens hun stoppet over i Panama under sin episke reise i 2009, da hun så en liten oppblåsbar seilbåt MiniCat 310 bli seilt og prøvde den selv. Hun likte det og ble snart den stolte eieren av MiniCat som hun holdt stuet på båten sin 'Guppy' for morsom seiling når som helst for anker.

Hun har siden samarbeidet med MiniCat for å designe sin egen versjon av den bestselgende MiniCat 420-modellen, og sammen designet vi 420 Laura Dekker Ltd. Edition.
MiniCat 420 Laura Dekker er en spennende high-tech Limited Edition oppblåsbar seilkatamaran som er basert på vår mest populære seilbåt MiniCat 420 Evoque med bruk av karbonfiberartikler, matt finish på rammen, dobbeltfarget mast, fantastisk iøynefallende design av seil & jib og nydesignet trampoline med broderi av Laura Dekker logo.

Join Us

Ved kjøp av Minicat blir du del av Minicat familien, det er mange internasjonele events, og også på social media er Minicat tilstede!