Minicat 420 Limited

Design


RAMME & DEKK


MiniCat 420-rammen, som flottørene fester seg til, er produsert av lett aluminium og rammedelene er pulverlakkert. Trampolinen er produsert av høyfast vevd plaststoff. Rammen er festet til flottørene ved hjelp av påsveiste ‘flagg’ som settes inn i lommene på flottørene.


FLØTTER


MiniCat 420 er utstyrt med to oppblåsbare flottører 4,2m lengde og 45 cm diameter. Flytene er laget av forsterket Heytex 5509, svært motstandsdyktig mot slitasje og veldig slitesterk. Dette materialet og produksjonsteknologien ble vedtatt fra produksjonen av ‘hvite vann’ flåter. Flottørene er enkeltkammer med en samlet lastekapasitet på 530 kg.


KEEL FIN


For å nyte seilingen din fullstendig, må du trygt kontrollere båten din. Det er viktig å minimere ‘sidesseil’, spesielt når du seiler mot vinden. For å oppnå dette ble kjølfinnene designet for å feste under hver flottør. Deres design og form gir utmerket ytelse, men tillater fortsatt seilingen på veldig grunt vann uten fare for skade.


MAST


Masten består av tre seksjoner av samme lengde, slisset sammen. Lengden på den monterte masten er 5,05 m. Masten er av legeringsrør og har et spor for seilfestet. Denne konstruksjonen sikrer høy stivhet og styrke for maksimal sikkerhet, ytelse og glede.


SEILE


MiniCat 420 er utstyrt med hovedsegl og fok. Det totale arealet på seilene er 9,7 kvm (hovedseil 6,5 kvm, jib 3,2 kvm). Materialet ‘Dimension Polyant’ brukes med en overflatetetthet på 175 - 240 g / m. Postseilet til 420 Emotion og Evoque er laget av en gjennomsiktig Sport MonoFilm. Både hovedseilet og foten har gjennomsiktige vinduer for å sikre bedre sikt og sikkerhet under seiling.


ROR


MiniCat 420 er utstyrt med ett ror i håndverkets midtlinje, festet til rammen. Den automatiske klemmen låser opp roretauet i tilfelle båten går på grunn, og beskytter den mot skader. Roret er utformet slik at det kan løftes i en 90 graders vinkel, så det er ingen fare for skade ved kysten eller på veldig grunt vann. Roret kan låses i begge stillinger, heves eller senkes. Styrearmen er skjøtet og gir full 360 graders bevegelse. Roret på 420 Evoque er laget av karbonfiber.


Om 420 True Limited Edition:


True Limited Edition med bare 15 tilgjengelige båter, hver nummerert og identifisert med en spesiell plakett som viser Ltd Ed Serial No. 1-15.

Basert på vår enormt populære MiniCat 420 Evoque, den sportigste modellen i 420-serien, bruker 'MiniCat 420 - 15th Anniversary Edition' så mye karbonfiber som mulig, i tillegg til karbonroret, buespruten og bommen, er masten også fra ultralett karbonfiber.

Den har også et unikt og eksklusivt engangsfeiringseilsdesign, 'MiniCat 420 - 15th Anniversary Edition' og mange ekstrautstyr.

Dette er en unik mulighet for seilere som liker å være virkelig individuelle. Du vil seile din ‘MiniCat 420 - 15th Anniversary Edition’ i den sikre viten om at du tilhører en veldig eksklusiv klubb, en klubb med bare 15 medlemmer!3-delt karbonfibermast

Rorblad av karbonfiber

Bowstrip i karbonfiber

Karbonfiberbom

Svart aluminiumsramme

Engangs jubileumsdesign av hovedseil 6,5 m2 og jib 3,2 m2

Engangs jubileumsdesign av trampolinen med broderdetaljer

Pakket i hjulposer

Stormseil

Ekstra trampoline

Neopren deksel

Rorbladdeksel

Valgfritt Gennaker & Snuffer

Et ekstra, ultralett, stort, ballonglignende trekantformet seil som forbedrer ytelsen betydelig når du seiler med rygg og sidevind, kan legges til som en mulighet til denne modellen sammen med ermet / lommen for å brette den inn - Snuffer.