Minicat 310 Super

Design


RAMME & DEKK


MiniCat-rammen, som flottørene fester seg til, består av stive, gjennomsiktige polyesterseksjoner på en lett aluminiumsramme (legering AlMgSi 0,5). KONTYPOR-skum med UV-beskyttelse gir komfort på sittegruppene. Trampolinen er produsert av høyfast vevd plaststoff.

De gjennomsiktige polyestersetene er designet for komfortabel seiling. Festet til flottørene med stropper, er disse festet med legeringsrør som holder posisjonen til flottørene og dekket. Stofftrampolinseksjonene fyller rammen og er tett festet med en gjengelinje. Ettersom trampolinen er stram og rammen er tett, er det ikke behov for ekstra feste.

Det sentrale røret er festet til undersiden av rammen og rormekanismen er plassert på baksiden av røret. Foran på røret er ankerpunktet for mastelinjen og foten.


FLØTTER


MiniCat er utstyrt med to oppblåsbare flottører 3,1 m lengde og 33 cm diameter. Flytene er laget av forsterket Heytex 5509, svært motstandsdyktig mot slitasje og veldig slitesterk. Dette materialet er produsert i Tyskland og produksjonsteknologi ble tatt i bruk fra produksjonen av ‘white-water’ flåter. Flottørene er enkeltkammer med en samlet lastekapasitet på 235 kg.


KEEL FIN


For å nyte seilingen din fullstendig, må du trygt kontrollere båten din. Det er viktig å minimere ‘sidesseil’, spesielt når du seiler mot vinden. For å oppnå dette ble kjølfinnene designet for å feste under hver flottør. Deres design og form gir utmerket ytelse, men tillater fortsatt seilingen på veldig grunt vann uten fare for skade.


MAST


Masten består av tre seksjoner av samme lengde, slisset sammen. Lengden på den monterte masten er 3,8 m. Masten er av legeringsrør (AIMg 0,7 Si) pulverlakkert svart og har et spor for seilfestet. Denne konstruksjonen sikrer høy stivhet og styrke for maksimal sikkerhet, ytelse og glede.


SEILE


MiniCat er utstyrt med hovedsegl og jib. Det totale arealet på seilene er 5,15 kvm (hovedseil 3,75 kvm, jib 1,40 kvm). Materialet ‘Dimension Polyant’ brukes med en overflatetetthet på 175 g / m. Hovedseilet er 'all-spire' konstruksjon, dvs. uten yardarm. Det er 6 flate spir i seilet. MiniCat Sport er utstyrt med en ‘jib furler’. Hovedseilet har et vindu for å sikre bedre sikt under seiling.


ROR


Roret på MiniCat er festet til senterrøret. Roret er utformet slik at det kan løftes i en 90 graders vinkel, så det er ingen fare for skade ved kysten eller på veldig grunt vann. Roret kan låses i begge stillinger, heves eller senkes.

Styrearmen er skjøtet og gir full 360 graders bevegelse.


MONTERING


Beslag fra selskapene Ronstan, Seasure, Clamcleat og Suchomel brukes i hele MiniCat.Om 310 Super:

MiniCat 310 er designet for lettere individuelle seilere som liker hastighet og høy ytelse eller for en liten familie som ønsker kompakt, trygg båt å ha det gøy med.

Den kommer i to alternativer: 310 Sport som inkluderer fok- og svingviklingssystem - jib-furler og 310 Super som er enklere og kommer uten jib-furler.


Aluminium Mast - svart pulverlakk

Hovedseil 3,75 m²

Ror - Glassfiber / Epoxy

Jib - 1,40 m²

Grå flyter

Off-white trampoline

Valgt fargesegl og jib med gjennomsiktig vindu

Flyter utstyrt med kroker for å feste ekstra trampoline foran eller tauet når du ankrer båten